TapaniPollari Hymyillen isänmaan puolesta.

Ei Jussi ei!!

  • "Kaveria ei jätetä", sinä jätit.
    "Kaveria ei jätetä", sinä jätit.

Jussi Niinistö ehdottaa että Perussuomalaiset ja niistä loikanneet Siniset yhdistyis.

 

Kyllä se Jussi on nyt ihan mahdoton ajatus enkä missään nimessä tule tuota hyväksymään.

Teitte jo oman ratkaisun viime kesänä ja se oli hajoittaminen, ei yhdistäminen.

Siniset puolueena saa häipyä ja sulaa muiden jalkoihin.

 

Sinisiin lähteneistä osa on tullut takaisin.

 

Ja ne lähinnä niitä jotka on olleet kuntapolitiikassa ja tekemässä kenttätyötä, mielestäni pienellä seuraamisella heidät voidaan hyväksyä takaisin Perussuomalaisten jäseniks ja palauttaa kentälle.

 

Tiedät että kannatin sinua puolustusministerin tehtävään.

 

Silloin luulin että olet mies joka ei karkaa rintamasta, ja voi luottaa kun mennään rivissä pitkin juoksuhautaa, niin tulet siellä perässä.

Näin valitettavasti ei käynyt, vaan olit sellainen petturi että olit jopa suunnittelemassa rintamakarkuruutta ja pelasit muita mukaan.

 

Harmi, mutta näin se vain menee.

 

Hyvää kesää kaikille.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

KEPESI on tulevaisuuden puolue.

Kepu+PS+Sin=KEPESI

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Kepu on pettänyt aina, Siniset siinä alkumetreillä,, taitaa jäädä niillä siihen.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Kait jussi ennemmin ottaisi poliittisen paitsion kuin poliittisen kuoleman.

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Arvopohja on siis sama kuin persuilla.

Miten kokoomus ja keskusta voi hyväksyä edes tämän sanomisen, kun voi saada käsityksen, että persut olisivat hallituskelpoisia?

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Haha! Lystikäs veikko tuo Jussi Niinistö. Tuosta rintamakarkurivertauksesta tuli muuten mieleen, että kieltämättä aika ironista, että Niinistö on ollut kovin huolissaan asevelvollisuudesta laistavista, mutta itse tosiaan lähti poliittiseen käpykaartiin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Jos noilla termeillä mennään, niin ehkä selitys on se, että komentajaksi tuli sivari.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Hän voi perustella sitä sanoen, ettei hän halunnut karata hallitusrintamasta huolehtimasta Suomen puolustuksesta. Halla-ahon persuthan olisi potkittu pois komeassa kaaressa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Alkaa sinisillä paniikki iskeä, kukaan puolue ei halua ottaa heitä jäsenikseen, eikä ihme. Siniset näyttivät meille kansalaisille missä tilassa politiikka ja demokratia oikeasti on meidän maassamme ja heidän epätoivoiset yritykset tulla takaisin perussuomalaisiin, ovat todella surkuhupaisia.

Ja tottakai heidät tulee ottaa takaisin jokainen, mutta rivimiehiksi tekemään töitä sellaisille ehdokkaille, jotka kunnioittavat demokratiaa ja äänestäjiä. Jos näistä yksikään otetaan johonkin luottamuspaikkaan tai puolueen ehdokkaaksi joihinkin vaaleihin, niin uskon että perussuomalainen puolue tulee menettämään loputkin kannattajansa.

Politiikka on katastrofalisessa tilassa ja se tulisi korjata seuraavissa vaaleissa meidän äänestäjien toimista. Äänestämällä vaikka Aku Ankkaa, saadaan paremmat edustajat kuin tällä hetkellä.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Sinisillä (puolue siis) lienee vaikeata hallituksessa, ääni ei kuulu oikein missään. Ministerit hoitavat tonttinsa ja se siitä. Mutta itse puolue ei elä elämäänsä, se vain on olemassa ja nykyisillä kannatuslukemilla poliittinen ura kehnohkoissa kantimissa.

En osaa sanoa siitä taktiikasta mitään, miksi niin moni jätti Perussuomalaiset silloin puheenjohtajan vaihtuessa. Mieleen tuli että jos he joskus sitten palaavat, jos se on vain jotain peliä, mutta sen kuulee sitten aikanaan.

Nyt sen aika sitten on, toivottavasti hyvää keskustelua luvassa asiasta. Halla-aholle lienee kuitenkin helpompaa jatkaa ilman "uutta vanhaa", parempi uskoa vain aivan uuteen, johon hän nyt voi satsata kaikesta sydämestään.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kukaan arvoisista kommentoijista kuten ei blogisti itsekään näytä lukeneen Niinistön vastauksia kysymyksiin.

Niinistö sanoo, että puolueiden nykyjohdon tulisi vaihtua ennenkuin yhdistyminen voisi edes teoriassa tapahtua. Aikajänne on Niinistön mukaan useita vuosia ja toteutuakseen pitäisi"melkeinpä uusi sukupolvi syntyä".

Näin ollen blogisti voi hengittää edelleen vapautuneesti ja jokainen kommentoija käpertyä uudelleen kerälle. Maailma on edelleen samanlainen. Perussuomalaisia ei vihakirjoittelusta ja yleisestä pahuudesta edelleenkään olla sinisten toimesta puhdistamassa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Juu, ja lopuksi hän toteaa ensi vuoden vaaleista:
— Jos olen ehdolla, kyllä se on sinisten listalta, Niinistö kuitenkin sanoo tässä.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Mä oon lukenu varmaan kaikki, ja Jussin kans pelatessa puoluepolitiikkaa yhdessä,, en tällaista nuoleskelua odottanut puolustusministeriltä Soinia, Sampoa ja Eloa kohtaan..
Näillä kellään ei edes omaa kannatusjoukkoa..

Puupäitä.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Kai Niemeläinen kun kirjoitat 'Perussuomalaisten yleisestä pahuudesta' niin mahdatko yleistää jonkin tapauksen ja mitähän muuten tarkoitetaan. Enhän minäkään toimittajia yleistä, jos yksi möläyttelee tyhmyyksiä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Nahkamäki, kirjoitin perussuomalaisten "yleisestä" pahuudesta, en yksilöistä, jotka möläyttelevät. Yleiseksi pahuuden ja vihakirjoittelun tekee se, ettei yksikään PS-joukosta edes yritä oikaista tai edes kertoa, että kyseessä olisi yksityisajattelua.

Ja on vielä niin, että kun puhe tulee puheenjohtajistosta, on se silloin puolueen kanta. Puheenjohtajan kommenteissa on ollut paljon sellaisia, etteivät ne silmissäni arvostusta ansaitse.

Se, että Nahkamäki itse ja muun muassa Mikko Kokko pystyvätkin sivistyneeseen mielipiteen ilmaisuun, ei pysty mielessäni muuttamaan puolueen yleistä linjaa.

Ja muistathan Nahkamäki, minä kirjoitan omasta näkökulmastani, omasta näkökulmasta ja omana mielipiteenä. En lue kaikkea PS-kirjoittelua. Toisaalta: luulen, että noilla moderoimattomilla PS-alustoilla kirjoittelu voi olla pahempaakin.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Olkiukkoja Niemeläisen yrittäessä rakentaa on niitä sen enempää turha yrittää edes alas ampua. Se on loputon työ juosta jonkun mielikuvituksen perässä. On ikävä vain joutua toteamaan leimakirveen heilumista puheella "yleisestä pahuudesta". Alas on menty mielikuvituksen saadessa vallan. Tosiaan saat kuvitella itse mitä haluat, mutta toivoisin edes asiaperusteita pöytään väitteiden taakse.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #20

Kyllä luulen puheenjohtajan itse tietävän, mistä kirjoitan. Kyse ei ole toki toivomastasi olkiukosta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #20

Onhan se hassua kun kun tämän uuden poliittisen liikehdinnän joka muunmuossa persuina manifestoituu nettikirjoittajat jatkuvasti kutsuvat vastapooliaan hyviksiksi ja sitten on käärmeissään kun heidän pahuuskulttinsa vihdoinkin mainitaan.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Puheenjohtaja Halla-ahon ajatuksiin voi tutustua tämän päivän nettikolumnissa MTV3:n sivulla. Laitan linkin vaikka tiedän sen olevan turhaa.

Jussi Halla-ahon vieraskolumni: Ihmiset kaipaavat turvallisuutta – siksi liberaali globalismi on kriisissä: https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jussi...

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #22

Tohtori Halla-ahon tunteikasta vuodatusta on perussuomalaisten toimesta kyllä hehkutettu. Halla-ahon ajatusten julkisuussuodatettu mielipiteen muokkausversio on ansiokasta kerrontaa ja näyttää perussuomalaiseen silmään varsin onnistuneelta.

Kirjoituksessa ei ole yhtään toimenpide-ehdotusta, ei mitään parannusehdotuksia. Yleistä syyttelyä ja vähättelyä. Populilstista sanahelinää. Yleistä pahuutta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ihan sama vaikka yhdistyisi, kummallakaan ei ole mitään tulevaisuutta tai merkitystä Suomen politiikkaan.

Persut pysyy oppositiossa ja siniset saa ehkä 2-3 edustajaa läpi, eli ei merkitystä lainkaan.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Oliko asiaakin?
Jos ei, niin ......

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Siis kyseessä on Jussin ehdotus ja mä vastaan siihen omalla kirjoituksella.

Jussi luultavamin oli suunnittelemassa stradekiaa jossa pumpataan Halla-aho pihalle.
Niinistö on sotahistorian asiantuntija, mutta samaa ei ollutkaan jäljelle jääneille perussuomalaisia,, ne ei menneetkään niiden luettujen ja oppien mukaan,, meitä ei manipuloitukkaan "sinisiin"..

Jos tällanen on meidän maanpuolustus. Oon huolissani.

Jussista tullu riidankylväjä..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No ei Halla-aho jaksa kuin pari vuotta enää, oppositio ei ole kiva paikka vuosi vuoden jälkeen, sen jälkeen kylläkin saatte Lauran puheenjohtajaksenne, ja siitä jatkuu sitten vielä jyrkempi alamäki.

Lauran jälkeislle raunioille voi sitten puolueet yhdistyäkkin, kannatus on kyllä silloin mitätöntä, mutta nyt puhutaan siis ajasta noin 5-6 vuotta eteenpäin.

Eihän sinisiä ja persuja erota kuin henkilökemiat, jos poistetaan Halla-aho, Soini ja pari muuta, niin sitten onkin kaiiki taas hyvin.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Kaikki ennustelevat jotain ja tietävät ehkä vähän liikaa ennen kuin asiat sitten tapahtuvat. Aina saa arvailla, yllätyksiä on kuitenkin luvassa päivän politiikassakin.

Vaikeata ennustaa mihin suuntaan se Perussuomalainen politiikka matkaa, mutta Suomen puolueissa oli aikanaan kaksi kovaa voittajaa. Kokoomus (Holkeri:"Hallittu rakennemuutos") ja SMP (Vennamo:"Puolessa vuodessa työttömyys pois"). Nämä kumpikaan eivät kantaneet maaliin saakka.

Sinällään ei mitään uutta auringon alla. Realismi ja populismi ovat hieman eri asioita. Liikaa ei kannata luvata, jos ei halua syöksykierrettä kannatukselleen. Perussuomalaiset oli kiinnostavimmillaan yhtenäisenä. Nyt puolue tarvitsisi yhdistäjän ja valitettavasti Halla-aho ei ehkä ole paras mies siihen tehtävään.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Itselleni Jussi Niinistö oli jopa kaveri, eli vähän tunsin samaisuutta.
En olis uskonut millään hänen petturuuttaan.

Mutta nyt se on kuitenki finitto.

Ihmetystä tämä jälkijunassa oleminen myös herättää, haluaa mukamas yhdistyä ja olla takasin kamu, kun meitä syytettiin kokouksessa natsitervehyksistä, miks Jussi itse ei puolustanut ettei siitä ollu kyse vaan äänestyksestä??

Vaikenemalla halus lisää tuskaa omilleen jotka häntä tukeneet, näin käsitän.
Oma eteneminen oli tärkein..

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Politiikka on välillä julmaa kun kasvojen on oltava kaikkien "syljettävänä". Halla-aho saa monelta, myös minulta, kiitosta aitoudestaan. Ja viime aikoina hän on ottanut erävoiton jos toisenkin, tosin puolustuksen kautta. Odottaisi hänen selkeyttävän puolueen linjaa, jotta ihmiset tietäisivät mitä äänestää.

Perussuomalaisten "kulta-aikana" Soini ja Terho ottivat asiat vähän enemmän maltilla. Sitten tuli tämä outo puoluekokous, episodi, jonka seurauksena kaikki muuttui. Eroilmoituksen jälkeen ulos marssi hymyileviä kasvoja, enkä vielä tänäänkään ymmärrä että minkä vuoksi. Oliko se jotain voitonvarmuutta, jota ei sitten todellisuudessa edes tullut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No ainakin juuri Niinistön kohdalla kaikki meni hyvin. Hän sai olla vielä vuoden puolustusministerinä. Suomessa militaristinen puolustusministeri pitää itseään valtakunnsnjohtajana.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi Vastaus kommenttiin #25

Herää ajatus, että mikä tämä eri puolueitten "käymistila" oikein on. Poliittisista persoonista aina pääministeriä myöten niin moni on suurtakin suurempi kysymysmerkki. Myös tämän päivän Timo Soini ja Jussi Niinistö persoonina sekä Sinisen puolueen linja.

Mikä se tänään lopulta on ja kuinka eroaa Perussuomalaisten politiikasta. Vai onko niillä juuri mitään eroa ? Onko kaiken takana vain oma vallan himo, henkilökohtaisista eduista ei haluta luopua.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Oliko se jotain voitonvarmuutta, jota ei sitten todellisuudessa edes tullut."

Naiivi kuvitelma, että kannatus jakautuisi vähintään jakautuneiden kansanedustajien suhteessa. Tai pikemminkin, että kaikki Halla-ahon mahdolliset kannattajat olivat paikalla Jyväskylässa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Demareista loikanneet ns. skogilaiset jatkoivat vuosikymmenen, koska saivat massiivista rahallista tukea Kremlistä. Sinisten kätilöt, Sipilä ja Orpo tuskin pystyvät tähän.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kyllä minusta Sinisten puolueena pitää antaa mennä sinne omaan tulevaisuuteensa. Yksittäisiä palaajia voinee ottaa vastaan, mutta heitäkin mieluummin vasta seuraavien vaalien jälkeen, mikäli osoittavat tehokasta katumista.

Toimituksen poiminnat